0

Herşeyi bilen dayılar.

Posted by ernesto on 11:51 in , , , ,
Zamansız teyzelerin ardından bu gün ki yazımın baş kahramanıda dayılar. Artık yaşananlardan mı, yoksa geçmiş sayıdaki çokça yıldan mı kaynaklanır bilemiyorum ama dayılar (amcalar, dedeler) (genel olarak tüm dayılardan bahsediyorum yani sıfat olarak değil dayı kimliğine bürünmüş yabancılar dahil ) belli bir yaş sınırını aştıktan sonra kendilerinin herşeyi bildiği olgusuna kapılıp giderler.

İşin garibi de zamanla öyle sabit fikirli bireylere dönerlerki dediğim dedik çaldığım düdük kafasına bürünürler. Söyledikleri her şeyin doğruluğu asla sorgulanamaz ve değişemez. Bir dayı dünya kare derse karedir. Bunu değil sen Galileo bile ispatlayamaz.


Sanırım belli bir yaştan sonra bir aydınlanma oluyor ve bir beyin patlaması ile birlikte bilgi yığının içine düşünüyor insan. Yada bu kadar yaşadık, gezdik, gördük artık hala bir şeyleri yanlış biliyorsam bi bok olmaz benden durumundan da kaçış olabilir.


Bizler her ne kadar aksini söylesekde emin olun herşeyin doğrusunu yine dayılar bilir. Saygıdan elleri öpülesicesiceler sizi.

0 Comments

Yorum Gönder

Copyright © 2009 Hayatsal Tespitler Merkezi All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.